VijestiScena

Ultra Europe i Destination Ultra predstavljeni i u Splitu

 

U splitskoj La Bodegi premijerno je prikazan službeni DESTINATION ULTRA – CROATIA MUSIC WEEK film. Nastao u produkciji neponovljive Final Kid ekipe, 9-minutni film ističe ljepote Hrvatske i ULTRA Europe festivala u punom sjaju, pružajući ljubiteljima glazbe širom svijeta savršen razlog da posjete ovogodišnji tjedni maraton događanja.

Destination ULTRA – Croatia Music Week održat će se od 14. do 20. srpnja na 9 pozornica na 4 različite lokacije.

ULTRA Europe i Destination ULTRA ističu se u filmu koji naglašava jedinstvene lokacije i hrvatske prirodne ljepote. Destination ULTRA pozicioniran je kao jedinstven koncept kao jedini ULTRA festival na svijetu koji traje 7 dana, s partijima koji se održavaju na 3 bajkovita hrvatska otoka, Hvaru, Braču i Visu, te, naravno glavni ULTRA Europe događaj na Stadionu Poljud u ‘najlipšem gradu na svitu’ – Splitu.

Dalmatinska obala je vrhunski prikazana prekrasnim, kinematografskim kadrovima koji prikazuju panoramu i krajolike koji se stapaju s istinskim prirodnim ljepotama Hrvatske i beskrajnim uzbuđenjem i veseljem sudionika festivala. Dojam je gotovo kao da ste tamo jer više od 150.000 posjetitelja iz 140 zemalja maše zastavama na taktove više od 150 najslavnijih svjetski poznatih elektro DJ-a.

Yacht Regatta je također najavljena u filmu te organizatori očekuju oko 600 jedrilica i jahti ove godine. Zračna luka Split je primila više od 40 privatnih zrakoplova koji su sletjeli samo s jednim ciljem – Destination Ultra, a ove godine očekuje se da taj broj bude i veći.

Destination ULTRA 2016 datumi:

  1. srpnja – RESISTANCE™ Opening Party @ Giraffe Palm Beach House, Split

15 – 17. srpnja – ULTRA Europe @ Stadion Poljud, Split

  1. srpnja – Yacht Regatta @ Zlatni Rat, Bol, Brač
  2. srpnja – ULTRA Beach @ Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
  3. srpnja – RESISTANCE™ Closing Party, Vis

Goran Kovačević – zamjenik gradonačelnika Splita, dodao je – “Film je odličan uvod za ULTRA festival 2016. i predstavlja ljepote Splita i Dalmacije, što je najbolja pozivnica na svijetu. Mladi iz svih krajeva svijeta doći će u naš grad – djelomično zbog festivala, a djelomično da bi uživali u destinaciji. ULTRA i Split čine savršen spoj i nepobjedivu kombinaciju koja je rasla u svakom aspektu tijekom godina. Danas je ULTRA sinonim za odličnu zabavu, kao i za simbiozu lokalnog stanovništva i stranih gostiju. ULTRA je iznimno značajna za Split u marketinškom i ekonomskom pogledu i vjerujemo da će Split i Splićani biti najbolji mogući domaćini spektakla na Poljudu. Pripreme teku vrlo dobro i nema sumnje da ćemo ULTRA festival odraditi na najvišoj mogućoj razini.“

Sinergiju gradskih i županijskih institucija u namjeri da ova ULTRA bude najbolja do sada potvrdili su i Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije te Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.

REGIONALNE KARTE

Ultra Europe u ponudi ima i regionalne karte koje imaju posebnu cijenu od samo 899,00 kn (General admission za tri dana), a dostupne su posjetiteljima iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. Broj karata je ograničen.

Prodajna mjesta: Večernji list, 24sata, ticketshop.hr i Tisak Media širom Hrvatske. Uvedena je mogućnost kupnje na rate. Organizatori zato očekuju porast broja posjetitelja iz regije, što omogućava svima da uživaju u ULTRA Europe doživljaju.

SPONZORI

I ove godine Ultra Europe ima punu podršku i partnerstvo sponzora Festivala. Drago nam je da su prepoznali važnost i potencijal Ultra Europe Destination Festivala za Hrvatsku, Split i svoj brand. Zahvaljujući odličnoj potpori i zajedničkoj suradnji ove godine posjetitelje očekuje još veći i kvalitetniji program. Heineken, Red Bull, Badel 1862, Master Card, Avant, Uber, Večernji list, 24 sata i Enter radio naši su partneri i izuzetno smo ponosni što su neizostavni dio Ultra tima.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close