Turizam

Ugledni londonski list savjetuje parovima: “Umjesto Pariza, posjetite Plitvička jezera!”

Londonski Evening Standard, četvrti najtiražniji dnevni list u Velikoj Britaniji, odabrao je 14  turističkih destinacija koje su idealne za romantična putovanja, piše turistički portal The Plitvice Times.


U listu je navedeno da, iako mnogi zaljubljeni parovi za Valentinovo hrle u Pariz, postoje i nešto drugačije destinacije od klišea kakav je postao “grad ljubavi”.

Od Škotskog visočja do planinarenja u Italiji, donosimo 14 destinacija na koje se možete uputiti za Valentinovo, a koje su jednako romantične kao i Pariz, navodi se u novinama.

Između ostaloga, Evening Standard je preporučio parovima da provedu dan u šetnji Plitvičkim jezerima.

Ako je veličanstveni krajolik vaša ideja romantike, onda provedite dan u šetnji hrvatskim Plitvičkim jezerima. Dođite u Zagreb za vikend i pođite na jednodnevni izlet do najmodrijih jezera koje ćete ikada vidjeti. S proljećem koje kuca na vrata, ovo je savršeno vrijeme za posjetu.

Osim Plitvička jezera, Evening Standard savjetuje zaljubljenima da posjete i finsku Laponiju; zapadnu obalu Irske; Škotsko gorje; Park Tivoli u Ljubljani; Annecy u Francuskoj; Arundel, grad na rubu Nacionalnog parka Southdowns u Engleskoj; fjordove u Norveškoj, regiju Liguriju u Italiji; Kanalske otoke u Velikoj Britaniji; Krakow u Poljskoj; Edinburgh u Škotskoj i vinograde na otoku Scilly u Cornwallu, jugozapadnoj Engleskoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: The Plitvice Times | Foto: Stela Horvat za The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close