Scena

Udruga kultura i edukacija iz Lovinca poziva na izložbu mladih umjetnika iz Hrvatske i Njemačke

Multimedijalni kamp 2018. (MMK18) u Centru za kreativna rješenja, u Rasoji pored Lovinca, zatvara se umjetničkim boravkom mladih umjetnike iz Njemačke i Hrvatske u trajanju od 28.8. do 7.9. 2018. godine te izložbom koja će se održati 5.10. u 19 sati u prostorima Narodne Knjižnice Gospić.


Zajednička izložba radova dokumentira umjetničko istraživanje o temama odnosa prirode, okoliša, ekologije i umjetnosti. Izložbu će se moći posjetiti do 12.10. 2018. godine u radno vrijeme knjižnice, a potom putuje na turneju u Njemačku.

Tijekom kampa radile su se radionice, diskusije i prezentacije te grupni i samostalni rad koji je umjetnicima omogućio uvid u tematiku samoodrživosti, off-grid života i permakulture te time obogatio njihovu umjetničku praksu.

Kamp organizira Udruga kultura i edukacija iz Lovinca kao dio programa Multimedijalnog kampa i razmjene mladih pod nazivom Possible Futures for Creative Youth. Financiran je kroz Ministarstvo kulture, Erasmus + program i Zakladu Kultura nova.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close