Lifestyle

Udruga Društvo “Naša djeca” grada Gospića darivala prvašiće

Udruga Društvo „Naša djeca“ grada Gospića drugu je godinu za redom pripremila prigodne poklone za prvašiće u svim školama na području grada.


Naše drage volonterke i članice (Željka, Lidija, Irena, Iverija i Sanja) vrijedno su upakirale 135 paketića. Sredstva za aktivnost naše udruge pod nazivom „Darivanje prvoškolaca“ osigurana su kroz projekt „Upoznajemo svoja prava“ koji je financirao Grad Gospić. Dio sredstava osigurao je DND Gospić kroz svoje sajmove gdje sakupljamo donacije za naš rad, a donacijom materijala pomogle su nam i nakladničke kuće „Školska knjiga“ i „Alfa“, te se zahvaljujemo Ruži i Damiru koji se uvijek odazovu na našu zamolbu. Svaki od poklončića sadrži; igru, 2 pisanke, bojice, olovku, šiljilo, školski bonton i slatkiše.

Poklone su u OŠ dr. Jure Turića učenicima podijelile predsjednica DND-a Gospić Sanja Puškarić Delač i predsjednica Nadzornog odbora udruge Anka Nikšić. Ostali pokloni odaslani su u područne škole Lički Novi, Smiljan, Bilaj i Brušane, kao i u OŠ dr. Ante Starčevića, Klanac, te OŠ dr. Franje Tuđmana, Lički Osik. Veselje na licima naših prvašića kada su im uručeni pokloni povod je da ovu tradiciju započetu prošlu školsku godinu nastavimo i dalje, a njihovi osmijesi najveća su nam i jedina plaća. Udruga sve svoje brojne aktivnosti provodi isključivo volonterskim radom, čime se jako ponosimo. Ostalo je još jedino da našim dragim prvašićima zaželim puno, puno veselja, dobrih ocjena i prijatelja u školskim klupama. Nije badava ona stara „Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba!“

Predsjednica DND-a Gospić
Sanja Puškarić Delač

Fotogalerija – klikni na sliku za uvećanje

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close