Zdravlje

Učenička zadruga “Vodarica Marta” organizira humanitarnu akciju prikupljanja krvi za Zakladu Ana Rukavina

Učenička zadruga „Vodarica Marta“ Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću organizira humanitarnu akciju prikupljanja krvi za Zakladu Ana Rukavina.


Učenička zadruga „Vodarica Marta“ Osnovne škole dr. Jure Turića u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina poziva sve odrasle zdrave osobe od 18 do 40 godina da se odazovu akciji darivanja krvi u Kulturno informativnom centru Gospić dana 19.3.2018. godine od 10 do 12 sati. 

Njihov poziv prenosimo u cijelosti:

Možda ste se često susreli s oboljelima od leukemije, limfoma i srodnih bolesti. Možda ste često poželjeli na bilo koji način pomoći oboljelima.
Zaklada Ana Rukavina ima tim koji profesionalno, odgovorno i dugoročno provodi aktivnosti prikupljanja uzoraka krvi radi daljnje obrade i upisa u Hrvatski registar javne Banke krvi. Svaki dobrovoljni darivatelj u dobi od 18 do 40 godina može spasiti nečiji život. Svaka epruveta od 7 ml krvi znači šansu za jedan život.
Učenička zadruga „Vodarica Marta“ Osnovne škole dr. Jure Turića u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina poziva sve odrasle zdrave osobe od 18 do 40 godina da se odazovu akciji darivanja krvi u KIC-u (Kulturno Informativnom Centru Gospić) 19.3.2018. godine od 10 do 12 sati. Svojim dolaskom pokažite humanost i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Zadruga, osim što je idejni začetnik ove akcije, organizira i humanitarnu prodaju svojih proizvoda (Uskrsni sajam) koja će se održati 23.3.2018. na Gradskoj tržnici u Gospiću. Prikupljena novčana sredstva i donacije donirat će se također Zakladi Ana Rukavina kao financijska pomoć i podrška u daljnjem radu.

Pokažimo koliko veliki možemo biti! Poštujmo Aninu želju: „Sve moje želje zapravo stanu u dvije riječi, želim život!“(Ana Rukavina Erceg).

Učenička zadruga „Vodarica Marta“
(Debora Lukac, predsjednica Zadruge)

Više o događaju saznajte OVDJE

 

 


 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Akcija prikupljanja krvi za Zakladu Ana Rukavina

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close