Izdvojeno

U ŠUMI KOD SLUNJA Mladić (20) uzgajao marihuanu, otkrila ga policija

PRONAĐEN I EKSPLOZIV

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene kriminaliteta droga, policijski službenici Policijske postaje Slunj proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom.


Naime, 20-godišnjaka se sumnjiči da je u šumskom predjelu na području Slunja neovlašteno uzgajao ukupno 6 stabljika nalik na stabljike konoplje tipa droga. Ujedno, u sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Karlovcu policijski službenici izvršili su pretragu doma i drugih prostorija na području Slunja koje osumnjičenik koristi, a kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 33,2 grama suhe biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuanu, 200 grama TNT-a i tri trotilska metka.

Zbog sumnje da je 20-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, dok se u odnosu na pronađena minsko-eksplozivna sredstva provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PU Karlovačka | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close