VijestiLifestyleTurizam

U SKLOPU NACIONALNE AKCIJE Lika je zelenija (i ljubičastija) za pedeset stabala šljive!

Ovog petka, u srcu Gospića posađeno je 50 novih sadnica šljive!


U sklopu nacionalne kolektivne sadnje drveća, koja se održava ovog vikenda, tvrtka The Plitvice Times odlučila je pridružiti se akciji sadnje svojim sadnicama šljive, koje su rezultat kampanje parfema Plitvice #odmenezaprirodu. Kampanja, kojom se od svakog prodanog parfema određeni iznos novaca donirao za kupnju sadnica šljive, pokrenuta je kako bi se prirodi vratio barem dio onoga što je ona nama dala.

Šljiva je izabrana kao glavni fokus kampanje zbog prepoznatljivosti kao jednog od najvažnijih proizvoda Like, ali i kao jednog od glavnih sastojaka parfema Plitvice. Svaka sadnica personalizirana je imenom osobe koja ju je kupila, kao zahvala na sudjelovanju u kampanji.

Iz tvrtke The Plitvice Times zahvaljuju svima koji su sudjelovali u kampanji #odmenezaprirodu i time pridonijeli ozelenjavanju područja oko Plitvica.

Želimo još jednom zahvaliti svima na velikom odazivu i sudjelovanju u kampanji #odmenezaprirodu, bilo kroz kupnju, dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama ili poruku potpore. Veseli se nas da je ova kampanja prepoznata diljem Hrvatske i inozemstva kao “zelena” i društveno odgovorna te se nadamo da smo potaknuli i druge subjekte da pokrenu takve aktivnosti u budućnosti.

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa sadnje u srcu Like!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospic /Josip Durdov/Milan Starčević

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close