Dom

U Rijeci i Kninu rođene prve bebe u 2019. godini

Malena Iva Marković prva je riječka beba u 2019. godini, mama Marija rodila ju je dvije minute iza ponoći u riječkom rodilištu, javlja Novi list.


Malu Ivu porodila je ekipa u sastavu: dr. Tina Sušanj Šepić, dr. Klarić, dr. Vuletić, pedijatar dr. Krajina, anesteziolog dr. Kuharić i sestra Olivera.

Prva novogodišnja beba u Šibensko-kninskoj županiji je djevojčica koja se rodila u kninskoj bolnici  noćas točno dvije minute iza ponoći.

Beba je teška skoro tri i pol kilograma i dugačka 49 centimetara, a porod je prošao dobro, bez problema. I mama i beba su jako dobro i sretni smo zbog njih. Ako se ne jave iz nekog drugog rodilišta, naša kninska i jedna riječka beba dijele prvo mjesto – kazali su za Šibenik.in u utorak ujutro u kninskoj bolnici gdje se i lani rodila prva novogodišnja beba u županiji.

U Zadru se su, pak, noćas rodila dva dječaka – blizanca. Kako javlja HRT Radio Zadar, rođeni su u zadarskoj bolnici i to carskim rezom. Jedan je rođen 8 minuta, a drugi 9 minuta nakon ponoći. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata | Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close