Tech

U PU ličko-senjskoj održan radni sastanak s ciljem optimalne protočnosti prometa u zimskim uvjetima na cestama

Sve potrebne mjere i radnje su obavljene, svi potrebni resursi su osigurani kao i mehanizacija, te predstojeća zimska sezona može sigurno početi

U petak, 11. studenog 2022. godine u prostorijama Policijske uprave ličko-senjske održan je radni sastanak povodom predstojeće zimske sezone 2022./2023.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Hrvatskih cesta, Hrvatskih autocesta, predstavnici jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave koji su nadležni za čišćenje i održavanje prohodnosti cesta (državnih cesta, autocesta, županijskih, lokalnih i nerazvrstanih cesta), te predstavnici Službe civilne zaštite Gospić.

Sastanak je održan s ciljem pravodobnog poduzimanja pripremnih mjera i radnji prije početka zimske sezone, te poradi što bolje uvezanosti i koordinacije sa službama koje skrbe o čišćenju i prohodnosti cesta.

Po iskustvu prethodnih godina suradnja je bila uspješna, te je zaključeno da će se i dalje tako nastaviti.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close