Dom

U ovoj ličkoj općini naknada za novorođenu djecu iznosi 10.000 kuna

Lijepa vijest stiže iz Općine Lovinac, gdje su povećani iznosi jednokratne novčane pomoći koje Općina isplaćuje roditeljima u svrhu opremanja novorođenčadi.


Naknada za opremu novorođene djece s područja Lovinca, koja je do sada iznosila 3.000,00 kuna, odlukom općinskog načelnika Ivana Miletića povećana je  na 10.000,00 kuna.

Prva beba koja je dobila povećanu naknadu je Bruno Rosandić, sin Gorana i Janje Rosandić. Načelnik Općine Lovinac je 14. siječnja u svom uredu primio obitelj Rosandić te im uz čestitke na prinovi uručio simboličan ček od 10 000 kuna.

Načelnik se nada kako će ova mjera, uz otvorenje vrtića te otvorenje jaslica koje se trenutno planira, biti poticaj obiteljima za planiranje obitelji. Nije isključeno da se naknada za novorođenče u Općini Lovinac, u budućnosti neće još povećavati, u smislu da svako iduće dijete u obitelji ostvaruje veću novčanu naknadu, priopćeno je na web stranicama Općine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close