LokalnaPolitika

U Otočcu osnovan Domovinski pokret, pogledajte tko je prva predsjednica podružnice

ŠKORINA PRIČA U GACKOJ

Jučer je u Otočcu osnovan prvi ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore u Ličko senjskoj županiji


U prisutnosti dvadesetak članova za predsjednicu ogranka izabrana je Jasna Ilić, a za dopredsjednike Ivan Gomerčić i Sanjin Tumara. Za rizničarku je izabrana Andreja Tumara. Povjerenica Domovinskog pokreta Miroslava Škore za Ličko senjsku županiju Mirjana Vrkljan Radošević obratila se okupljenima te naglasila kako je Domovinski pokret stranka koja je nastala kao posljedica neslaganja sa stanjem u državi zadnjih 20 god.

“Domovinski pokret želi okupiti sve one koji žele korijenite promjene u našem društvu, te borbu protiv korupcije i klijentelizma.” – navode u objavi za Lika Club.

Osnivačkoj skupštini nazočili su i gosti, gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac te predsjednik HSP Otočac Berislav Kostelac. Nakon Otočca Domovinski pokret Miroslava Škore okupit će svoje članove u Karlobagu i Senju.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close