Karlovačka županijaZdravlje

U Ogulinu četiri, u Karlovcu jedna novooboljela osoba

U Karlovačkoj je županiji pet novooboljelih od koronavirusa – četvero u Ogulinu, a jedna osoba u Karlovcu, izvjestio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.


Od uzoraka uzetih jučer u Ogulinu, pristigla su četiri pozitivna nalaza, poduzimaju se epidemiološke mjere te se i dalje traže kontakti oboljelih osoba.

Za sada je poznato da su epidemiolozi za Danijela Vukelju, oboljelog zamjenika gradonačelnika Ogulina, utvrdili 27 kontakata i svi se nalaze pod mjerama samoizolacije.

Domitrović: Oboljeli u Ogulinu nisu povezani s gradskom upravom

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović kaže da nova četiri slučaja u Ogulinu nisu povezana s gradskom upravom, da su on i njegovi suradnici testirani danas, te da se nalazi tek očekuju.

Zgrada gradske uprave bila je jučer zatvorena, a danas se, po preporuci epidemiologa normalno radi.

U Karlovcu je kod jedne žene, kontaktu ranije oboljele osobe, potvrđena prisutnost koronavirusa.

U Karlovačkoj županiji ukupno je od početka epidemije 57 slučajeva zaraze, trenutno je 26 aktivnih slučajeva, a u samoizolaciji je 171 osoba.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close