Ličko-senjska županijaTurizam

U Gospiću održan radni sastanak u sklopu projekta „Sigurna turistička destinacija“

Jučer je u Policijskoj upravi ličko-senjskoj u Gospiću održan radni sastanak kojem su prisustvovali Damir Barić zamjenik glavnog ravnatelja policije, ujedno i voditelj Stožera za provedbu mjera sigurnosti tijekom turističke sezone, Dragan Tokić načelnik Uprave za javni red i sigurnost, ujedno zamjenik voditelja Stožera, načelnik Policijske uprave ličko-senjske Zoran Zdunić, župan Ličko-senjske županije Ernest Petry i predstavnici svih žurnih i operativnih službi s područja Policijske uprave ličko-senjske.

Načelnik Zoran Zdunić zahvalio se svima na dolasku i sudjelovanju na radnom sastanku, te upoznao prisutne što je sve Policijska uprava ličko-senjska zajedno s predstavnicima lokalne zajednice i partnerskim službama poduzela i dalje poduzima kako bi osigurali najviši stupanj sigurnosti osoba koje borave u našoj zemlji.

Zamjenik glavnog ravnatelja Damir Barić upoznao je prisutne da je 18. lipnja ove godine u Zadru započeo s radom Stožer Ravnateljstva policije u kojem se prikupljaju i analiziraju svi podaci vezano uz turiste posebno strane goste koji borave u Republici Hrvatskoj. Naglasio je da je u operativnom dijelu suradnja svih službi i komunikacija na izvrsnoj razini, no turisti pri odabiru svoje turističke destinacije posebno vode računa o sigurnosti destinacije koju posjećuju i upravo tom segmentu policija posvećuje posebnu pozornost, te su ovakvi sastanci prilika da se definiraju i riješe mogući problemi.

Svi prisutni podržali su ovakve sastanke i složili se da samo zajedničkim, koordiniranim i profesionalnim postupanjem svih službi kroz proaktivno i reaktivno djelovanje, te rješavanjem problema s kojima se susreću, rezultati neće izostati i naša će županija i dalje biti sigurna turistička destinacija.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close