Vijesti

U Celju održan najveći erotski festival u regiji

Posjetitelji sajmova u Celju su protekla dva dana mogli vidjeti nešto drugačije od onoga što su navikli vidjeti na sajmovima. Posljednji vikend u studenom bio je tradicionalan sajam ‘sLOVEerotika’ već 11. godinu za redom.


Takvog festivala nema nigdje u Europi, a na šest pozornica posjetitelji mogu vidjeti seksi radionice, kutak svingera, erotske emisije, ali i seks uživo.

“Cilj festivala je da se posjetitelji osjećaju kao kod kuće, da u društvu prijatelja ili svojih partnera i supružnika, uživaju u vizaulnim događanjima. Novi koncept odmaknuo se od dosadašnjeg klasičnog sajmenog događanja i otvara vrata novom spektaklu i zabavi, te seksi show. Za posjetitelje pripremamo dvije nezaboravne večeri s scenografijom i audo-vizualnim showom, koji će izgledati kao događanje u disko klubu ili kakvom velikom koncertnom događanju”, rekla je voditeljica projekta Katja Goršek, piše Večernji list.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close