LikaVijesti

U Brinju najavili česte prekide u opskrbi vode, sugrađani ih napali u Facebook komentarima

FACEBOOK RASPRAVA

Općina Brinje na svojoj službenoj Facebook stranici objavila je informaciju iz brinjskog Vodovoda da će na nekim područjima Brinja povremeno biti prekinuta opskrba vodom, a s obzirom da se susreću i sa situacijama na terenu, naglasili su:

Svi građani koji ne vjeruju pozivaju se da dođu na izvor u Stajnicu da vide kakvo je stanje na izvoru i s kakvim se poteškoćama poduzeće susreće dok se voda crpi u ovim uvjetima. Posebno molimo da se dođu uvjeriti oni koji su skloni vrijeđanju poduzeća i djelatnika kako bi se izbjegla vrijeđanja i slični načini širenja nezadovoljstva i iskazivanja mržnje od strane pojedinaca. – pozvali su iz Vodovoda.
Priča tu nije stala. U komentarima su se javili nezadovoljni sugrađani, te izvrijeđali rad Vodovoda i jedni druge. Osim toga, pojavio se i lažni Facebook profil koji je bio “na strani” Općine Brinje, a jedna povremena stanovnica mjesta objavila je u komentarima da je dobila račun od 4500 kuna iako nema nikog u kući.
Uključila se i politika, spominjale su se smjene direktorice, a javila se u komentare i ona sama. Našlo se i mjesta za HDZ i LIPO, pri čemu su se raspravljali tko je koga “smjenjivao” nakon izbora.
O ovoj temi nestašice vode u Brinju priloge su radile i nacionalne televizije poput Nove TV, što ste mogli čitati i na Lika Clubu na linku početkom rujna Nezapamćena suša u Lici
Komentare čitajte u nastavku.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close