LokalnaPolitikaIzdvojeno

U Bilajskoj u Gospiću grafit o Pupovcu, ovako su ga komentirali Petry i Starčević

Portal Novosti u petak ujutro je objavio da je na ulazu u grad Gospić osvanuo grafit s obješenim ljudskih likom ispod kojeg je pisalo Pupovac.


Grafit koji se nalazio u Bilajskoj ulici kod Željezničkog kolodvora u Gospiću u međuvremenu je prebojan, a nakon što se vijest proširila nacionalnim medijima, o svemu su se oglasili lokalni čelnici.

Ličko-senjski župan Ernest Petry (HDZ) u izjavi za Hinu je rekao da kao župan osuđuje svaki govor mržnje te da “takva djela proizlaze iz ideja osoba koje ne gledaju na bolju budućnost županije i Hrvatske kao zemlje članice Europske unije”.

Grafit s vješalima i prezimenom Pupovac komentirao je i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević (HSP):

“Ne zanima me to, nisam vidio, ja nisam policajac. Ako je negdje netko objesio Milorada Pupovca, onda zna i zašto, onda je tu i policija da vidi zašto ga je objesio, koji je problem”, rekao je Starčević za Hinu.

Na primjedbu da je župan Petry osudio grafit kao govor mržnje, Starčević je rekao:

“Možda je čak i on to napravio. Oni su do podne u koaliciji, HDZ i Pupovac, a popodne u ratu, kako im je potrebno.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close