Tehnologija

Tvrtka iz Belišća besplatno izrađuje web stranice za udruge

BESPLATNO DO VLASTITE WEB STRANICE

Udruge su pokretači ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva.


U ova teška vremena i korona krizu koja je itekako pogodila rad udruga njihova želja  je pomoći udrugama da svoju prisutnost ostvare na internetu. Bez naknade Exdizajn će izraditi web stranicu za udruge što će im omogućiti da sve informacije i aktivnosti budu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta, privući nove članove i donatore. Sada je pravo vrijeme da iskoristite sav potencijal koji vam pruža Internet i nastavite još lakše i bolje s vašim aktivnostima.

Besplatno do vlastite web stranice

“Svjesni samo da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično”, ističu iz Exdizajna.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a Exdizajn žele pomoći da putem vlastitih web stranica ta promocija bude još bolja i učinkovitija. Bez obzira o kakvoj se udruzi radi spremni su na suradnju.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za vašu udrugu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje:  https://www.exdizajn.com/besplatna-izrada-web-stranica-za-udruge/

 

Foto: pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close