Web

Tvrtka iz Belišća besplatno izrađuje web stranice za udruge

BESPLATNO DO VLASTITE WEB STRANICE

Udruge su pokretači ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva.


U ova teška vremena i korona krizu koja je itekako pogodila rad udruga njihova želja  je pomoći udrugama da svoju prisutnost ostvare na internetu. Bez naknade Exdizajn će izraditi web stranicu za udruge što će im omogućiti da sve informacije i aktivnosti budu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta, privući nove članove i donatore. Sada je pravo vrijeme da iskoristite sav potencijal koji vam pruža Internet i nastavite još lakše i bolje s vašim aktivnostima.

Besplatno do vlastite web stranice

“Svjesni samo da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično”, ističu iz Exdizajna.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a Exdizajn žele pomoći da putem vlastitih web stranica ta promocija bude još bolja i učinkovitija. Bez obzira o kakvoj se udruzi radi spremni su na suradnju.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za vašu udrugu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje:  https://www.exdizajn.com/besplatna-izrada-web-stranica-za-udruge/


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close