TurizamIzdvojeno

TURISTIČKE NOVOSTI NA MAILU Poslan prvi newsletter magazina The Plitvice Times

PRETPLATITE SE

Početkom ovog tjedna na brojne e-mail adrese diljem svijeta poslan je prvi newsletter magazina The Plitvice Times. Mail je poslan turističkom sektoru te brojnim čitateljima čiji su kontakti dio baze tvrtke.

Simbolično, prvo newsletter posvećen je novom tiskanom izdanju, koje još jednom na digitalnoj platformi Issue privlači velik broj čitatelja. Newsletter je novi način komunikacije s čitateljima, gdje će oni direktno u svoje e-mail sandučiće moći primati vijesti, intervjue i druge važne turističke informacije.

“Hvala svim našim čitateljima koji nas vjerno prate, a svi budući newsletteri pratit će najzanimljivije teme i informacije koje zasigurno želite znati ako dolazi na Plitvice, u Liku ili u Hrvatsku!”, poručuju iz tima.

Newsletter pročitajte OVDJE.

Ukoliko i vi želite primati vijesti na svoj mail, pošaljite mail na [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close