Turizam

Turistička ponuda Like na sajmu Ferienmesse 2020

Na ovogodišnjem se turističkom sajmu za poslovnu i široku publiku Ferienmesse Wien od 16. do 19. siječnja na hrvatskom nacionalnom štandu, što ga organizira Hrvatska turistička zajednica, predstavlja ponuda aktivnog odmora Ličko-senjske županije, s naglaskom na top-destinaciju županije Nacionalni park Plitvička jezera.


S tim su nacionalnim parkom vrlo uspješno promidžbeno povezana i ostala turistička odredišta, a u predstavljanju će biti naglasak na ponudi turističkih agencija, hotela i kampova Ličko-senjske županije, koji će se pojedinačno predstaviti na ovom sajmu.

Predstavljanje na Ferienmesseu organizira ŽK Otočac u suradnji s Nacionalnim parkom Plitvička jezera i Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije.

Budući da je Austrija tradicionalno jedno od najjačih emitivnih tržišta za Ličko-senjsku županiju, prisutnost je ličkih turističkih poduzetnika na tom sajmu vrlo važna, kao i sve ostale aktivnosti za zadržavanje austrijskih turista koji su redoviti cjelogodišnji posjetitelji te za privlačenja novih, ističu u Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HGK | Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close