Turizam

Turistička odredišta u kojima su velike šanse da postanete metom džepara

To su, očekivano, mjesta u kojima su gužve, popularni trgovi i druga turistička obilježja najpopularnijih europskih gradova, koje svake godine posjećuju milijuni turista…


Kada putujete po Europi, bilo sami ili u društvu, važno je pripaziti se džepara. Stranica Citybase Apartments napravila je popis turističkih odredišta gdje su džeparenja, po njihovom iskustvu, najčešća. To su, očekivano, mjesta u kojima su gužve, popularni trgovi i druga turistička obilježja najpopularnijih europskih gradova, koje svake godine posjećuju milijuni turista.

Uvijek na putovanjima ostavite većinu novca i putovnicu u hotelskom ili hostelskom sefu kako bi bezbrižno mogli uživati u svim čarima novih destinacija te malo više pripazite na osobne stvari kada se nalazite u gužvama ispred popularnih znamenitosti.

Ovo su mjesta na kojima biste, prema popisu spomenute stranice, malo više trebali pripaziti na stvari.

Barcelona, Španjolska

Las Ramblas
Plaza Katalunya
Barrio Gotico
Carrer Montcada

Rim, Italija

Termini
Trionfale
Via dei Fori Imperiali
Piazza di Spagna

Više na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: 2.bp.blogspot.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close