Hrvatska

Tri mušketira i prijatelji snimili spot za navijačku pjesmu “Srce hrvatsko”

Najava da trojica najpoznatijih glazbenika okupljenih pod imenom Tri mušketira snimaju novu navijačku pjesmu izazvala je oduševljenje publike, posebno gorljivih navijača Vatrenih.


Bardovi hrvatske zabavne glazbe Mladen Grdović, Zlatko Pejković i Jasmin Stavros prije mjesec dana snimili su pjesmu “Srce hrvatsko” koja će se sasvim sigurno oriti na tribinama, a da bi pjesma zvučala još bolje pomogli su im njihovi prijatelji glazbenici: Ivan Zak, Davor Borno, Mario Budiščak, frontmen Begina i Frane Pehar, frontmen Tarapana Banda te članovi grupe Romantic, pratećeg sastava Mladena Grdovića.

Producent projekta je Lupo Music, a autor glazbe i teksta je Ljubo Šeperić Luppo. Za novu navijačku pjesmu snimljen je i videospot u produkciji Studija IZ Videos iz Adamovca, a za atraktivnost spota pobrinula se Ivana Knoll, koja se objavom svojih slika na Instagramu u kockastom dresu prometnula u najpopularniju navijačicu naše nogometne reprezentacije.

Grdović je poznat kao gorljivi navijač i veliki prijatelj s igračima reprezentacije posebno Lukom Modrićem i Šimom Vrsaljkom, a upravo njegov dolazak poželjeli su naši Vatreni slaveći ulazak u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

“Pjevamo vam pjesmu vašu, igrajte za Lijepu našu”, poručuju glazbene legende i njihovi prijatelji našim Vatrenima koje očekuje Europsko prvenstvo u Londonu i Glasgowu.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close