KontinentalniTurizam

Top savjeti za blistavi novogodišnji outfit za doček u Beogradu

Mnogi će se mladi ljudi za doček Nove godine odlučiti posjetiti srpsku prijestolnicu kao jednu od najpopularnijih destinacija za provod.


Za tu priliku valjalo bi pripremiti dobar outfit i pozabaviti se online rezervacijom mjesta u nekom od popularnih klubova ili kafića.

Doček Nove godine 2023 Beograd svrstava u najposjećenije europske gradove. Slijedi nekoliko savjeta za odabir odjevne kombinacije za doček Nove godine u Beogradu.

Oblačenje u skladu s lokalom

Najveća dilema pred Novu godinu je obično gdje ići za doček, a odmah potom i što obući za ovu posebnu priliku. Nova godina je prilika da se prošeće neki zanimljiv odjevni predmet u duhu proslave. To znači da je poželjno da odjevna kombinacija bude ujedno elegantna i smjela, s elementima koji se presijavaju.

Treba li u odjevnoj kombinaciji prevagnuti elegancija, smjelost ili trendi odjevni komadi ovisi od ugostiteljskog objekta u kom će se proslaviti doček Nove godine. Ukoliko se radi o ekskluzivnom restoranu sa živom glazbom držite se elegancije i klasičnih outfita.

Za opuštene kafiće i moderne klubove odjevna kombinacija treba biti opuštenija i vesela. Možete birati atraktivnije materijale sa svijetlećim nitima, šljokicama i gliterima.

Osnovno pravilo je da je outfit u skladu s osobnosti koja ga nosi. Zatim da odjevna kombinacija bude dovoljno udobna i da omogućava lako kretanje, savijanje i ples. Tako na primjer čvrsti korzeti jesu vrlo atraktivni, ali nisu dovoljno udobni da u njima provedete nekoliko sati, a da vam osmijeh ostane na licu.

Haljine na preklop

Haljine koje svima lijepo stoje, tzv. haljine na preklop ove godine krase mnoge izloge poznatih brendova. Iako su, kao kroj, bile popularne sedamdesetih godina, sada su se vratile u kombinaciji sa novim svjetlucavim materijalima i šljokicama. U nešto smjelijoj kombinaciji ove haljine imaju puf rukave i nešto ravniji kroj. Najčešće su oker, nude, crne ili srebrne boje, ali se mogu naći i u svim drugim varijantama.

Obično su bez detalja jer je atraktivan materijal dovoljno upečatljiv. Ali baš ove jednostavne haljine možete sjajno uklopiti s nakitom koji je nešto dominantniji. Ulaganje u ovakvu haljinu je odličan potez,posebno u vrijeme novogodišnjih popusta, jer je ovaj kroj zgodan za nošenje u različitim kombinacijama. Tako na primjer dobijate sasvim novi outfit ako joj pridružite duži crni sako ili visoke čizme.

Trendi topovi

Jedna od najinspirativnijih kombinacija za dame koje će doček Nove godine provesti u nekom od toplih lokala su hlače i moderan top ili bluza. Male majice ili topovi danas se mogu naći u tako neodoljivim varijantama da će se mnoge dame imati želju presvlačiti tijekom novogodišnje večeri, baš poput glazbenih zvijezda. Ponuda trendi topova pred Novu godinu je sjajna i uglavnom se radi o nosivim i vrlo pristupačnim odjevnim komadima.

Vrtoglave potpetice ili umjerenost

Doček Nove godine 2023 Beograd čini pravom modnom pozornicom. Većina dama će i ove godine provesti doček na vrtoglavim štiklama bez obzira na činjenicu da nisu baš perfektno uvježbale hod „na visini“.

Da bi doček bio zaista ugodan, poželjno je dobro procijeniti vlastite mogućnosti s hodom na visokim potpeticama. Kada se već biraju cipele i čizme s visokim petama bitno je da budu stabilne na cijeloj dužini gazišta, tako da se bez saplitanja možete penjati uz stepenice.

Kao i svaki do sada, doček Nove godine 2023 Beograd proslavlja glazbenim programom i vatrometom na Trgu Nikole Pašića. Zbog očekivanih niskih temperatura lijepe odjevne kombinacije Beograđanki koje na ovaj način proslavljaju Novu godinu neće se u cijelosti vidjeti ispod jakni i kaputa. Zato će oni koji se odluče za doček u nekom od prestolničkih lokala uživati kao i svake godine u izuzetnom stilu i ljepoti Beograđanki, ali i turista.

 

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close