VijestiScena

Tony Cetinski se pridružio humanitarnoj akciji za pomoć obitelji Mujkanović-Krmelić

Pored iznimne popularnosti i dugogodišnje uspješne karijere, ali i ljubavi prema glazbi koju živi svaki dan, Tony Cetinski je još jednom pokazao veliko i nesebično srce.


Potaknut teškom životnom situacijom obitelji Mujkanović-Krmelić koja je prevarom ostala bez obiteljskog doma, nakon čega se supruga teško razboljela pa suprug brine o njoj i troje djece, Tony Cetinski uključio se u humanitarnu akciju kojom se želi pomoći.

Ja se bolje držim s obzirom da sam u boljoj financijskoj situaciji, ali to su emotivni trenuci i gledati jednog oca koji nije bolestan, koji je spreman i koji hoće raditi, ima snagu, ima volju, ima prekrasnu obitelj i onda ga gledat u suzama jer ne zna više gdje će od silnih problema. To je teško, rekao je Tony Cetinski.

Poznati pjevač na turneju kreće na proljeće. Koncert kojim je najavljuje već je bio planiran, a sada ga je posvetio obitelji Mujkanović-Krmelić . Turneji pod nazivom ‘Samo ljubav tour’, prisustovati će brojni mediji, a Tony se nada kako će preko njih ova akcija dobiti veći publicitet i time veću pomoć. Ujedno poziva svoje kolege, ostale javne osobe, ali i sve ljude dobre volje da se uključe u akciju i pomognu,

Formula te nekakve popularnosti kod nas glazbenika je nepotpuna. Ako nemaš dio u sebi koji ima potrebu upotrijebiti svoju popularnost i iskoristiti svoj lik i djelo, svoj posao u svrhe da bi pomogao. Ako imaš mogućnosti zašto ne probati? Ja se nadam da ćemo u tome uspjeti. Apeliram prvenstveno na svoje kolege, a i na ostale javne osobe da probaju naći načina da pomognu obitelji Mujkanović-Krmelić jer ona to zaslužuje, a situacija koja im se dogodila nikako nisu zaslužili’, poručio je Tony.

Svi koji želite pomoći možete to napraviti putem žiro računa otvorenog na sina obitelji Mujkanović Krmelić

PODATCI:

Leon Mujkanović Krmelić

HR8323600003247296394

Zagrebačka banka

Više o ovoj humanitarnoj akciji pogledajte u emisiji Potraga.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Paolo Gentilini

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close