VijestiPrimorsko-goranska županija

Tomislav Kovačević protiv Plenkovića: Taj vrli premijer bi mogao pročitati moje izjave kad govori da su novinari nepripremljeni

SUKOB PREMIJERA I UGOSTITELJA IDE DALJE

Tomislav Kovačević iz Rijeke nastupio je u RTL Direktu Zorana Šprajca, pri čemu je iznio svoje stavove o HDZ-u i Plenkoviću


“Čuo sam što je rekao, tlak mi je na milijardu!” prvo je što je za dnevnik.hr rekao Tomislav Kovačević, vlasnik kafića Three Monkeys, čiji je istup komentirao Plenković i napravio neviđenu reklamu malom riječkom kafiću.

Kovačević je javnosti postao poznat nakon što je objavio status na Facebooku da “članovi, glasači i simpatizeri HDZ-a” u njegov bar nisu dobrodošli.

“Neka premijer koji pere novinarku pročita komentare svojih istomišljenika. Neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik”, kaže Kovačević te dodaje da nikad nije ustvrdio da je ulazak u njegov bar HDZ-ovcima zabranjen.

U RTL Direktu je naglasio kako je i njegov otac bio HDZ-ovac, ali da to više nije ista stranka.

Video iz RTL Direkta uskoro gledajte na Lika Clubu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close