PolitikaIzdvojeno

Tko je naručitelj medijskih napada na portal Lika Club?

POLITIČAR

Nakon uspješnih šest godina rada portala i mnoštva tekstova, tzv. lička medijska kaljuža po istoj kvalifikaciji poznata u cijeloj Hrvatskoj, odlučila je baviti se i s nama te s našim poslovnim subjektom te direktorom.


Sve do nekidan, ljuti neprijatelji, dva lička medija igrom slučaja povezani s jednim državnim poslovnim subjektom u Ličko-senjskoj županiji, i s jednim visokopozicioniranim ličkim političarem, pokrenuli su udruženi medijski pothvat “razotkrivanja” uspješnog poslovanja portala Lika Club, te s nama povezanih subjekata.

Priča tu nije stala, već su, iako su već godinama zajednički malo bili na strani Hrvatske demokratske zajednice, a malo na strani svih drugih koji su bili protiv Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije, našli zajedničkog neprijatelja – nas. Zanimljiva i dosad neviđena situacija, ali znali smo da ćemo to dočekati. A znamo i da dolaze lokalni izbori u Republici Hrvatskoj, za koje će biti zanimljivo gledati preslagivanje karata, kako onih političkih, tako i onih medijskih.

U ovom tekstu se pitamo – tko je naručitelj medijskih napada na Lika Club? A osim toga se pitamo – koji su razlozi za tako prljave medijske napade? Ono što nas zanima, je i sljedeće. Leži li razlog medijskih napada u informacijama koje imamo, te pokušava li nas se putem dva suprostavljena portala kojima smo mi sada glavna tema – zastrašiti?

Odgovor će dati institucije pravna države, i mi. Ukoliko bude potrebno, davati ćemo odgovore za koje nikad niste znali, ali još ćemo malo sačekati da vidimo kako će se situacija s napadima na portal Lika Club odvijati.

Čitajte nas i dalje, redakcija portala Lika Club nije povezana s političarima, oni kod nas mogu doći i čitati, te kupiti marketing ukoliko ga zatrebaju. Tu veze počinju i završavaju. Kao na svakom drugom mediju koji je baziran na poslovanju i medijskom razvoju te na točnom informiranju svojih čitatelja, a ne na političkim vlastodršcima i njihovim uputama.

Redakcija portala Lika Club

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close