Lifestyle

Tko ide na skijanje, ne mora u školu

Prema odluci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta drugo polugodište školske godine 2016./2017. počinje u četvrtak. Zbog toga za razliku od prijašnjih godina učenici neće imati puna tri tjedna zimskih praznika već im praznici traju do srijede 11. siječnja.


Novo polugodište tako bi trebalo početi 12. siječnja. Ova je odluka naišla na čuđenje i negodovanje učitelja i roditelja. Iz Ministarstva obrazovanja su poručili kako je do pomaka početka nastave u drugom polugodištu došlo zbog maturanata, kojima nastava završava ranije. Rekli su i da je školama omogućeno da opravdaju sate onima koji se u tom vremenskom rasponu nalaze na zimovanju.

Također, ako škola ima dovoljan broj radnih dana moći će preostala dva dana u trećem tjednu praznika pisati kao nenastavne dane, što znači i produžiti zimski odmor na puna tri tjedna, a s nastavom početi 16. siječnja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: mzos.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close