TechTurizamIzdvojeno

The Plitvice Times oborio sve rekorde čitanosti u kolovozu, raste 100%

IMPRESIVNO

Turistički magazin The Plitvice Times u kolovozu ove godine oborio je sve rekorde po Google Analyticsu


Magazin na 16 svjetskih jezika, sa ishodišnim engleskim, u međuvremenu je izašao u devet tiskanih izdanja, a broj čitatelja raste svake godine. Portal plitvicetimes.com pokrenut je u listopadu 2017. godine, a posebno dobre rezultate bilježi svake sezone. Ove godine zabilježio je najbolje u svojoj povijesti.

Po Google Analyticsu drugi mjesec zaredom portal www.plitvicetimes.com obara sve dosadašnje rekorde, a u mjesecu kolovozu u odnosu na srpanj raste za čak 123.29% pregleda stranica. Osim toga, važno je naglasiti da The Plitvice Times većinom posjećuju stranci, i to Njemci, Amerikanci, Nizozemci, a zatim Hrvati.

Ako se gleda broj čitatelja, rezultati nisu ništa lošiji.

Po broju jedinstvenih čitatelja na Google Analyticsu portal www.plitvicetimes.com ima čak 99.72% više čitatelja u odnosu na srpanj 2021. To je duplo više posjetitelja nego u dosadašnjem najboljem mjesecu u povijesti, mjesecu srpnju.

Ovi rezultati došli su kao posljedica velikih ulaganja Prilika Grupe.

Iznimno nam je drago što smo ovakve rezultate postigli nakon ozbiljnih ulaganja koje smo u The Plitvice Times napravili u 2021. godini, prvenstveno prijevod na 16 jezika. Izlazak tiskanog izdanja magazina na kioske Tiska sigurno je doprinio ovim rekordima, ali ništa manje ne znači mnogo aktivnija redakcija portala, širenje webshopa, i umrežavanje sadržaja s drugim našim medijima poput portala Lika Club.  – kažu iz Prilika Grupe. 

Svakako je važnost spomenuti i da je ovaj rezultat postignut u vrijeme odlične turističke sezone u Republici Hrvatskoj. Turisti pretražuju i čitaju The Plitvice Times kao relevantan izvor s temom Plitvica, Like, Hrvatske te zanimljivih vijesti iz svijeta.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close