TurizamIzdvojeno

Tesla Power of Lights: Spektakl u Gospiću za Teslin rođendan!

OD 10. DO 12. SRPNJA

Gospić će svjetlosnim spektaklom “Tesla Power of Lights” 10., 11. i 12. srpnja obilježiti Teslin rođendan.


U sklopu svjetlosnog spektakla posjetitelji će moći vidjeti laser show, izvanredne svjetlosne efekte koji će prošarati nebo sve do Smiljana.

Također, sve zgrade u kojima je Tesla živio ili radio bit će posebno osvijetljene od 10. 07. do 12.07. 2020. u večernjim satima. Uz navedeno, za one najmlađe na Trgu Stjepana Radića bit će postavljen Interaktivni panel pomoću kojeg će djeca bojiti sprave u dječjem parku (laserom).

Grad Gospić i Turistička zajednica grada Gospića pozivaju vas da prošetate  ulicama grada na navedene datume, a one najmlađe da se na glavnom gradskom Trgu poigraju miješanjem boja i uređivanjem svjetlosnih efekata.

S obzirom na situaciju s epidemijom koronavirusa, molimo da se svi zajedno ponašamo krajnje odgovorno i poštujemo naputke epidemiologa kao i sve propisane mjere zaštite, poručili su iz Grada Gospića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close