Lifestyle

TAXI se plaća i kad stoji na semaforu! A u Lici?

Iskustvo Zagrepčanke koja je vožnju taksi Cammeom od 1800 metara platila 28 kuna pokazuje da Taksi prijevoznici naplaćuju stajanje na semaforima ili u gužvi, piše Večernji list.

Zagrepčanka se vozila od Ulice kneza Mislava do hotela Westin, a kako je bila velika gužva vožnja je trajala 20-ak minuta uz česta zaustavljanja na semaforima.

Iako ta stavka nije istaknuta na njihovim cjenicima ili na računu, jasno je da taksimetar radi i za vrijeme zaustavljanja, a ovakvu praksu potvrdili su i iz Radio taxi Zagreba gdje minuta stajanja stoji 25 lipa, i u Cammeu gdje minuta košta 66 lipa.

Mi se pitamo zašto u Lici nema taksi službe. Činjenica je kako Gospić i Otočac imaju dovoljan broj stanovnika za ozbiljniju taksi službu s nekoliko automobila, ali još uvijek se nitko nije sjetio. U našim ličkim gradovima, plaćanje taksi čekanja na semaforima vjerojatno ne bi bio problem…

Tekst: UL/Poslovni.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close