HrvatskaVijesti

Tamburaški sastav Ravnica iz Osijeka novim singlom “Još mi možemo” slavi tridesetu godinu svog uspješnog rada

Ravnica, popularni tamburaški sastav iz Osijeka, ove godine slavi svoju tridesetu godišnjicu postojanja. Za tu prigodu predstavljaju novu pjesmu “Još mi možemo” kojom će nastupiti na ovogodišnjem festivalu “Zlatne žice Slavonije”.
Osnivač sastava Ravnica je Miroslav Škoro. Godinama je kroz band prošao veliki broj poznatih pjevača, skladatelja i tamburaša. Tako je Željko Barba, poznati pjevač i skladatelj, s Ravnicom bio od samog početka. Željko Lončarić Zec, autor nekoliko najvećih tamburaških hitova kao što je “Neće snaša tamburaša” i “Ej tamburo”, ostao je vjeran Ravnici sve do danas. Aleksandar Homoky, skladatelj, aranžer i virtuoz na tamburi također je član ovog popularnog sastava.

Za pjesmu “Još mi možemo” glazbu i tekst potpisuje Saša Rališ, a aranžman Stjepan Rudinski. Spot je režirao Mario Šulina, a snimljen je u Aljmašu na poznatom OPG-u obitelji Borojević. Radnja spota je listanje starog spomenara sastava i prisjećajući se svega što su zajedno prošli, Ravnica nas vraća u jedno vrijeme koje se više ponoviti neće.

Ovaj vrhunski tamburaški sastav naslovom pjesme “Još mi možemo” šalje poruku da ni nakon trideset godina rada nemaju namjeru stati, već upravo suprotno. Pripremaju nove pjesme, albume i veliki koncert u HNK Osijek 22. rujna ove godine


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close