VijestiScena

Svi hitovi popularnih Mejaša od sada na jednom mjestu

Jedan od najomiljenijih hrvatskih tamburaških sastava Mejaši, danas je objavio prvi dugosvirajući album provokativnog naziva “Sexy ritam” koji najavljuje istoimeni hit singl na kojem su ugostili sve popularniji ženski vokalni sastav Đakovčanke.


“Sexy ritam” definitivno pripada najiščekivanijim albumima ove godine, što ne iznenađuje s obzirom na broj već dokazanih megahitova koje sadrži – “Zorica”, “Zavela me Ana”, “5-6 piva”, duet s Crvenom jabukom “Noćima danima”, duet s Andreom Šušnjarom “Zapjevajmo onu našu”, dosad neobjavljeni duet s Miroslavom Škorom “Otključaj mi vrata”, zatim“Bolji nego ikad”, “Bubamara” i mnoge druge.

Nakon što su 2013. godine na krilima uspjeha ultimativnog hita “Zorica” objavili EP album sa 7 pjesama “Bolji nego ikad”, stiglo je pravo vrijeme za izdavanje prvog dugosvirajućeg albuma koji sadrži ukupno 15 pjesama uključujući sve hitove. Za zarazne melodije, otkačene tekstove i odličnu produkciju zaslužni su stalni, provjereni suradnici Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Fayo, uz Antoniju Šolu, Željka Barbu i članove benda Edu Drakulića te Nikolu Bosilja kojemu je povjerena i izrada zanimljivog likovnog oblikovanja albuma.

Mejaši, zvani još i “tamburaši u starkama”, svojim su glazbenim talentom, energijom i neiscrpnim optimizmom na svoju stranu pridobili publiku svih uzrasta. Njihovi live nastupi poznati su po nezaboravnoj zabavi i užarenoj atmosferi, a svako preslušavanje pjesama s novog albuma donosi osmijeh na lice i popravlja raspoloženje što ga čini idealnim božićnim poklonom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close