DogađanjaVijesti

Svečano zatvaranje Sportskih igara mladih u Splitu uz Marka Kutlića i Juru Brkljaču!

Veseli, nasmijani i iznimno talentirani dvojac nastavlja sa svojim ljetnim glazbenim pustolovinama. Usprkos vrućinama, Marko Kutlić i  Jure Brkljača dane provode iznimno radno i kreativno. Nastupi, promocije, rad na novim projektima i skladbama, dio su njihove svakodnevice.


Dečki koji su u glazbenom smislu totalno različiti ali ujedno i jako slični, odlično se nadopunjuju, a osim glazbe, veže ih istinsko prijateljstvo. Dvojac koji je već osvojio srca obožavatelja, posebno ženskog djela publike, novu prigodu da prikažu raskoš svog talenta, koji je prepoznala, te vrednovala i struka, imaju već sutra na velikoj pozornici splitske Rive.

Jure i Marko tako će nastupiti u glazbenom djelu završnice ovogodišnjih Sportskih igara mladih, koje okupljaju goste iz cijele regije.

Aktualni singlovi ‘Sam protiv svih‘ Marka Kutlića i Što osjećaš ti‘ Jure Brkljače, zasigurno obilježavaju ovo ljeto, a dečki za jesen pred nama prepremaju brojna iznenađenja među kojima i nove skladbe.

Posebnost današnjeg nastupa, što će izvoditi pjesme velike glazbene legende Olivera Dragojevića, koji nas je prerano napustio.

Uz pojedinačne nastupe, Jure i Marko u duetu će otpjevati pjesmu ‘Morski vuk’. Ne sumnjamo kako će njihove izvedbe atmosferu dovesti do usijanja, jer dečki su svoje interpretatorske sposobnosti dokazali u brojnim prigodama, ostavljajući publiku i slušatelje, kako se kaže bez daha.

Ne propustite sutrašnje veliko zatvaranje Sportskih igara mladih na splitskoj Rivi od 19:30 sati, uz nastupe Marka Kutlića i Jure Brkljače!

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close