Scena

SURADNJA LETEĆEG ODREDA I ULICA KESTENA – SPOT “CHARLIE SHEEN”

Leteći odred i Ulica kestena snimili su pjesmu neobičnog naziva “Charlie Sheen” koju će predstaviti na nadolazećem, 62. izdanju Zagrebačkog festivala.

Šaljiva je pjesma inspirirana nestašnim američkim glumcem kojeg gledamo u seriji “2 i pol muškarca”, a autori pjesme su Denis Dumančić (glazba) i Fayo (tekst). Redatelj spota, koji je premijerno emitiran sinoć na CMC televiziji i portalu 24sata.hr, jest Filip Dizdar.

Dok je Leteći odred, predvođen Dumančićem na sceni više od 20 godina, grupa Ulica kestena relativno su novo glazbeno ime. Proljetos su objavili pjesmu “Hajde, poljubi me” koju je za njih napisao Fayo, a iza zanimljivog imena benda kriju se četvorica zagrebačkih prijatelja među kojima je i poznati pjevač Branimir Mamić.

Pogledajte spot za pjesmu Charlie Sheen


Zagrebački festival održat će se 16. siječnja u dvorani Hypo Centra Zagreb, a uz Leteći odred i Ulicu kestena nastupiti će još Adastra, Bang Bang, Damir Kedžo, Opća Opasnost, Teška industrija i drugi.

Tekst: crorec.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close