Vijesti

SUKOB MIGRANATA U BIHAĆU Dvije osobe ubijene, najmanje 18 ranjenih

MJEŠTANI U STRAHU

U neposrednoj blizini naselja u Žegaru u Bihaću u srijedu u 22,15 sati došlo je do sukoba između veće grupe migranata. Dvije osobe su ubijene, 10 je teško i osmero lakše ozlijeđeno.

Informaciju je za portal Klix.ba potvrdio glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić koji je kazao da ih je o svemu obavijestila uznemirena mještanka.

Sukob se dogodio na mjestu gdje migranti imaju “divlje” šatorsko naselje koje im je prijelazni put do Plješevice prema Hrvatskoj.

Na mjestu događaja je zatečeno između 70 i 80 migranata koji su iznosili ranjene. Radi se o sukobu grupe migranata iz Afganisatana i Pakistana. Svi stradali su državljani Pakistana”, kazao je Šiljdedić.

Istragu dodatno otežava pretpostavka da su migranti koji su sudjelovali u sukobu vjerojatno pobjegli putem šume koja je u blizini.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close