Lifestyle

Stvari kojih se ne bismo trebali odreći u vezi

Svi smo sigurno barem jedanput osjetili kako dajemo previše sebe u nekoj vezi. Veza bi trebala biti obostrano partnerstvo, a njezin najbolji dio je balans u davanju i uzimanju. Kako znati gdje je granica? Pomaže znati da postoje stvari kojih se nikada ne biste trebali odreći


1. Neovisnost
Kada smo u novoj vezi, teško je odvojiti vrijeme samo za sebe i život kakav smo imali prije. Uhvaćeni smo u bujici hormona koji divljaju po našem tijelu, a koje otpušta naš mozak kada upoznamo nekoga tko nam je privlačan. Ono što se neizbježno događa u bilo kojoj dugotrajnoj vezi je činjenica da će se ti hormoni s vremenom smiriti i vaša veza će postati malo drugačije.
Nećete više provoditi 24 sata dnevno već ćete vrijeme provoditi i sa svojim prijateljicama. Iako vas izlasci možda više ne zanimaju kao prije, druženje s prijateljicama i vrijeme samo za sebe mogu donijeti samo koristi u vašu vezu.

2. Identitet
Većina ljubavnih veza dođe i prođe, ali vi ćete uvijek vidjeti svoj odraz u ogledalu. Ono što je privuklo vašeg partnera k vama je sve ono što ste vi zapravo jeste i bez njega. Otvorite se novim iskustvima i idejama zajedno sa svojim partnerom, ali integrirajte i usvojite samo one koji su u skladu s vama i vašom osobnosti. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close