VijestiScena

Stokina predstava “STARA ŠKOLA KREKA” stiže u Gospić!

U sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Gospiću će biti prikazana autobiografska monodrama poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića Stoke.


Predstava pod nazivom „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“  donosi životnu priču Marina Ivanovića – Stoke, poznatog repera, voditelja i showmana koji je bio ovisan 18 godina o kokainu. Radi se o brutalnoj osobnoj ispovijesti koja prikazuje borbu protiv ovisnosti o narkoticima, a od svog prvog prikazivanja je oduševila tisuće ljudi diljem zemlje.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtiti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz, kaže o predstavi Marin.

Predstava će biti prikazana 30. studenog 2018. u Pučkom otvorenom učilištu u Gospiću.

Više o predstavi saznajte OVDJEČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Marin Ivanović Stoka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close