Zdravlje

Što položaj u kojemu spavate otkriva o vašoj vezi?

Može li se govor tijela iščitavati i kada nismo budni? Stručnjaci kažu da poze u kojima spavamo itekako mnogo govore o nama, ali i o našoj vezi, ukoliko s partnerom dijelimo krevet, piše 100posto.hr


Poza koju biramo može ukazivati na ono što nam u životu nedostaje, kao i na stvari kojima smo apsolutno zadovoljni i zbog kojih se osjećamo opušteno i sretno. Objašnjenje načina na koji spavate može vas “probuditi” iz ustaljenih navika i pomoći vam da popravite ono što u vašoj vezi ne štima.

Kako najčešće spavate vi i vaš partner?

ŽENA JE MALA ŽLICA

Ova poza je seksualna, ali i izrazito intimna. Pokazuje da se i vi i on osjećate ugodno i da ga prihvaćate kao zaštitnika i pouzdanog partnera.

ON JE MALA ŽLICA

Žena koja preuzima ulogu “velike žlice” često se ponaša kao majka i učiteljica, i želi zaštititi svog partnera. Ako primijetite da baš uvijek spavate u ovoj pozi, dajte partneru malo više prostora, u krevetu, i u životu.

Više na 100posto.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close