Lifestyle

Što omiljeni slatkiš otkriva o vašoj osobnosti?

Čak i oni najosvješteniji o zdravlju imaju svoje slatke zalogaje kojima ne mogu odoljeti, a najčešće svi gravitiramo određenim slatkišima, piše 24sata.


Provjerite što to može otkriti o vašoj osobnosti

1. Gumeni bomboni

Ako vam je ovo omiljeni slatkiš, vi ste jedno veliko dijete u duši. Optimist ste i ekstrovert koji se voli okružiti ljudima sličnog stava i razmišljanja te pozitivnog duha. Vaši prijatelji za vas bi rekli da ste topli, odani i puni života.

2. Lizalice

Obožavatelji lizalica obično su malo povučeni i rezervirani. Vi nećete prvi vući poteze u vezi, bilo da je riječ o ljubavnom odnosu ili prijateljstvu. Više volite dobro upoznati nekoga prije nego se možete opustiti s njim i otvoriti im svoje srce.

3. Tamna čokolada

S obzirom na to da tamna čokolada slovi za zdravu opciju, vjerojatno ste dobro informirani i osviješteni o svom tijelu i zdravim opcijama. Zreli ste i racionalno razmišljate. Vi ćete radije sebi natočiti čašu dobrog vina nego izabrati koktel i više volite manja, intimna druženja od velikih, raskalašenih partija.

4. Čokoladni bomboni šarenih boja

Vi ste avanturističnog duha i uvijek spremni na putovanje o kojemu do sada niste ni razmišljali. Imate osebujnu osobnost i s vama se nitko ne može dosađivati.

 5. Žvakaće gume

Otkud ti toliko energije?, pitanje je koje vjerojatno čujete na dnevnoj bazi. Imate puno ciljeva, ambiciozni ste i uvijek u pokretu. Ponekad potpuno izgubite trpljenje. Vi ste jedni od onih koji iskaču ujutro iz kreveta, vama alarm ne treba, a snooze je za vas nepoznat izum.

Više na 24sata.hr

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close