VijestiTehnologija

Što nas sve očekuje na drugom Droidconu u Zagrebu

Droidcon Zagreb održat će se drugi put u Hotelu Antunović, i to 27. (pre-conf Hackathon day), 28. i 29. travnja, a kako najavljuju organizatori, ovogodišnje izdanje okupit će preko 600 posjetitelja i preko 40 predavača iz regije i svijeta


Konferencija droidcon Zagreb dio je niza globalnih konferencija droidcon koje se u svijetu održavaju od 2009., a prve dvije organizirao je međunarodni tim entuzijasta Androida u Berlinu i Londonu. Fokus su konferencije droidcon inovacije, novosti iz svijeta Androida te kvalitetna predavanja iz različitih dijelova sustava Android, a koja obuhvaćaju teme od razvoja, primjene rješenja, proširene stvarnost, do poslovnih rješenja i igara.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha prvog droidcona koje je okupilo više od 400 sudionika, a na kojem su se predstavili predavači iz svjetskih i domaćih tvrtaka poput Facebook, Intel, Vodafone, Spotify, Five, Degordian i ostalih, droidcon global odučio je da će upravo zagrebačko izdanje ostati i jedino u regiji. Na droidconu Zagreb 2016. predstavit će se predavači iz svjetskih i domaćih tvrtaka poput Groupon, Shazam, Google, Jetbrains, Paypal, Gradle, Infinum, a konferencija će imati i izlagački prostor u kojem će tvrtke predstavljati svoj rad i inovativna rješenja.

Neke od glavnih, vrlo aktualnih tema bit će, između ostalog, i Android u automobilima, pametne kuće, te upotreba nosivih uređaja. S obzirom na to da publiku droidcona čine vrhunski programeri i dizajneri, ovo je iznimna prilika za upoznavanje kvalitetnih potencijalnih zaposlenika i za predstavljanje poslodavaca, ali i za akviziciju potencijalnih klijenata, ističu organizatori.

Pročitajte više na tportal.hr


Foto: Droidcon Zagreb

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close