Zdravlje

Što jači spol želi čuti u krevetu

Iako vam to ne bi nikad priznali, muškarci obožavaju primati komplimente – a osobito u spavaćoj sobi. Evo nekoliko rečenica koji će im podignuti raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivirati da se trude još i više


1. Kako si velik!
Ova rečenica odnosi se na duljinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu tjelesnu visinu. Upotrijebite je u pravom trenutku i kontekstu.

2. Tako to dobro radiš!
Bez obzira ljubi li vam partner vrat, trbuh ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

3. Ovo je bio najintenzivniji vrhunac koji sam ikad doživjela.
Oni žele čuti da se njihov trud i pažnja posvećena vašim tjelesnim reakcijama – isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vješti među plahtama, već i da ste vi zadovoljeni. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close