Lifestyle

Što Europljani misle o pokazivanju ljubavi u javnosti?

Anketa koja je nedavno provedena u povodu Valentinova, pokazala je da se čak 87 posto zaljubljenih Europljana ne libi u javnosti pokazati nježnost i osjećaje prema svom partneru ili partnerici, no i da 21 posto anketiranih javni izljevi ljubavi smetaju.


Emocija u javnosti najviše se gnušaju Britanci. Čak 33 posto engleskih ispitanika odgovorilo je da im je izmjenjivanje nježnosti zaljubljenih u javnosti neprihvatljivo.

Javno iskazivanje osjećaja smeta i Francuze (18 posto), potom Talijane (17 posto) i 15 posto anketiranih Nijemaca.

Anketa je pokazala i da parovi vrlo otvoreno osjećaje iskazuju na društvenim mrežama. To čini 59 posto anketiranih Europljana. Njih sedamnaest posto odgovorilo je da na taj način privlače pozornost ostalih korisnika mreža, a 13 posto ih je kazalo da tako žele kod prijatelja izazvati ljubomoru.

Anketa je provedena u razdoblju od 4. do 8. veljače na uzorku od 1000 odraslih osoba starijih od 18 godina u Francuskoj, 2000 ispitanika u Velikoj Britaniji, 1000 Španjolaca, 1000 Nijemaca i 1000 Talijana.


Tekst: n1info.com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close