Tech

Što će Google pamtiti o vama možete sami odlučiti

Jedna od značajki novog Dashboarda nudi mogućnost uključivanja ili isključivanja praćenja putem Googleovih usluga, među kojima su lokacije koje posjećujete, povezane povijesti pregledavanja u YouTubeu i Chromeu, kao i podaci vezani uz uređaje koje koristite


Želite li pogledati i promijeniti postavke praćenja, trebate se logirati u Googleovu stranicu Web and App Activity.

Kliknete li na ikonicu zupčanika (u gornjem desnom kutu), ponudit će vam raznovrsne opcije. Remove Item omogućava brisanje razdoblja povijesti praćenja s vašeg računa, recimo. No, za pregled što se prati a što ne kliknite na Settings i odaberite što će Google nastaviti pratiti.

Odlučite li se isključiti povijest pretraživanja i preglednika (Search and browser history), razmislite o preuzimanju dosad već prikupljenog materijala o vama.


 

Tekst: tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close