PolitikaIzdvojeno

Starčević, Prša i Tomljenović građanima pokazali što su radili 4 godine, pročitajte dokument

NA SVJETSKOJ PLATFORMI ISSUU

Gradska vlast u Gospiću nakon četiri godine pokazala je kako se transparentno i kvalitetno vodi Grad. Jedan od transparentnih poteza je i posljednji potez kojeg su objavili na svom Facebooku. Riječ je o Izvješću o svom mandatu


Kako bi objasnili građanima što su radili u svom četverogodišnjem mandatu, Starčević, Prša i Tomljenović pripremili su dokument od 40 stranica te ga javno objavili na svjetskoj platformi za online publikacije. U toj publikaciji naveli su mnoštvo projekata.

Projekt Jasikovac, asfaltiranja, EU projekti, projekt Zaželi, Živjeti zdravo, izgradnja dječjih igrališta, Raise Youth, zapošljavanje žena, Okreni list, nabava komunalnih vozila, Za grad sa smješkom, izrada idejnog i glavnog projekta vodocrpilišta Divoselo, uređenje pješačke staze u Ličkom Osiku, spomen obilježje na Ljubovu, proširenje kapaciteta dječjeg vrtića, In-Lo-Re, e-tržnica, nova Facebook i web stranica, priznanje za transparentan grad, stipendije, razne potpore i edukacije – samo su neke od stavki koje možete pronaći u dokumentu, pritom je svaka ukratko objašnjena kako bi se građane upoznalo s opisom projekta, njegovom vrijednosti i važnosti za sugrađane.

Cijeli dokument možete pročitati i prelistati na ovom LINKU Izvješća o radu gradonačelnika. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close