SportIzdvojeno

Starčević na dramatičan način ostao bez plasmana u polufinale Olimpijskih igara

Božo Starčević bio je 1.6 sekundi udaljen do polufinala Olimpijskih igara. U četvrtfinalu je sve išlo prema planu do završnice kada Iranac izvodi rijetko viđen potez i dobiva bodove potrebne za prolaz, javlja sportnet.rtl.hr.


Starčević je u početku dobro kontrolirao Iranca i nije dopuštao da ga ovaj izgura sa strunjače, a jako dobro obranio se i u parteru kada ga je sudac spustio.

Kada je Iranac završio u parteru, Starčević je to iskoristio, dva puta ga je okrenuo i dobio četiri boda te poveo s 5:1.

Irancu nije preostalo ništa drugo nego krenuti na sve ili ništa, uspio je zaraditi jedan bod izguravši Starčevića sa strunjače, još jedan bod opomenom za hrvatskog reprezentativca, a onda je uslijedila drama u zadnjim sekundama.

Geraei je izveo očajnički potez, skočio je na glavu Starčevića i bacio ga u parter. Dogodilo se to 1.6 sekundu prije kraja meča kod 5:3 za hrvatskog reprezentativca.

Irancu su pokazana četiri boda, uslijedio je Challenge i odluka je promijenjena u dva boda. Malo je to značilo Starčeviću jer s 5:5 dalje je išao Iranac jer je ipak on posljednji napravio bodove.

Velika šteta, Starčević je ponovno bio jako blizu. U Riju mu je pobjeda ukradena i dalje je otišao sudački favorit Vlasov, a ovdje je bio na dvije sekunde do polufinala.

Sada mora navijati za Iranca u polufinalu protiv odličnog Mađara Lorincza, prolazak Iranca u finale, povukao bi Starčevića u repasaž

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: sportnet.rtl.hr. | Foto: LikaClub/Marinko Bobanović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close