Scena

Star Wars likovi kao antičke skulpture

Grčke skulpture su svojom formalnom i poetskom ljepotom bile pojam visoke kulture u antičko doba. S druge strane, Star Wars je filmska saga koja predstavlja jedan od najpoznatijih segmenata pop kulture.


Ove dvije naizgled nespojive stvari je uz pomoć digitalne manipulacije povezao francuski umjetnik Travis Durden, i stvorio nešto zaista impresivno.

On je Darth Vadera, Bobu Fetta, Yodu, Generala Greviousa i jednog Storm Troopera pretvorio u Darth Resurrectiona, Gladiator Boba, Angel Yodu, Generala Niobidesa i Storm Readera, pritom im dodijelivši fizičke osobine karakteristične za antička bića.

Na svojoj Facebook stranici Travis Durden je opisao kako gaji veliku ljubav prema cijelom antičkom periodu i modernoj pop kulturi, što objašnjava otkud mu ideja za ovaj genijalni projekt.

General Niobides
GENERAL NIOBIDEST
Darth Ressurection
DARTH RESSURECTIONT

 

Storm Reader
STORM READER

Tekst: telegram.hr
Foto: images.amcnetworks.com / telegram.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close