Scena

Sretan vam/nam svjetski dan slobode medija!

Svjetski dan slobode medija obilježava se svake godine 3. svibnja od 1993. godine kad ga je proglasila Glavna skupština UN-a. Cilj obilježavanja tog Dana, koji okuplja medijske profesionalce, koji potom procjenjuju stanje slobode medija i raspravljaju o mogućnostima za rješavanje brojnih izazova, jest podizanje svijesti o važnosti medijskih sloboda i njezinih temeljnih načela.

Obilježava se na godišnjicu Windhoeške deklaracije, izjave o principima slobodnih medija koju su sastavila skupina afričkih novinara 1991. godine u Windhoeku, u Namibiji, s jedinstvenom vizijom – zaštititi temeljna prava slobodnog tiska.

Mi smo slobodan lički medij koji prvi put obilježava ovaj dan, zadovoljno, jer smo izolirani od utjecaja raznih lobija. Ta činjenica nosi svoju težinu, ali i mnogo svojih prednosti. Čitatelji i naši suradnici ti koji će to cijeniti, ili neće, ali likaclubbing.eu je projekt koji čini razliku.

Hvala vam na podršci! Vaš Lika Clubbing 🙂

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close