Lifestyle

Sretan Božić želi Vam redakcija portala LIKACLUB!

Kako se godina primiče svom kraju, vrijeme da se podsjetimo što smo postigli ove godine, kao i čestitati svim čitateljima nadolazeće blagdane!


Ove godine pisali smo o svim relevantnim temama u svijetu i Hrvatskoj, donosili priče iz Like i drugih krajeva Lijepe naše, prošli kilometre terena pješice, u autu, vlaku i trajketu, slikali tisuće nezaboravnih fotografija i snimili nezaboravne videe. Također smo ostvarili mnogobrojne suradnje, proširili našu redakciju i upoznali mnoge inspirativne ljude.

Ovo je bila i godina rekorda za portal: u listopadu je ostvarena najbolja čitanost u 5 godina postojanja portala zahvaljujući vama – našim vjernim čitateljima, a ovog mjeseca naš jubilarni deseti newsletter dostigao je postotak otvaranja od čak 50 posto!

Za nadolazeću godinu spremamo vam mnoga iznenađenja, a dotad redakcija portala želi svim čitateljima LIKACLUB-a sretan Božić u krugu obitelji i prijatelja i Novu godinu ispunjenu dobrim vijestima!

Redakcija portala LIKACLUB

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close