Lifestyle

Sretan Božić želi Vam redakcija portala LIKACLUB!

Kako se godina primiče svom kraju, vrijeme da se podsjetimo što smo postigli ove godine, kao i čestitati svim čitateljima nadolazeće blagdane!


Ove godine pisali smo o svim relevantnim temama u svijetu i Hrvatskoj, donosili priče iz Like i drugih krajeva Lijepe naše, prošli kilometre terena pješice, u autu, vlaku i trajketu, slikali tisuće nezaboravnih fotografija i snimili nezaboravne videe. Također smo ostvarili mnogobrojne suradnje, proširili našu redakciju i upoznali mnoge inspirativne ljude.

Ovo je bila i godina rekorda za portal: u listopadu je ostvarena najbolja čitanost u 5 godina postojanja portala zahvaljujući vama – našim vjernim čitateljima, a ovog mjeseca naš jubilarni deseti newsletter dostigao je postotak otvaranja od čak 50 posto!

Za nadolazeću godinu spremamo vam mnoga iznenađenja, a dotad redakcija portala želi svim čitateljima LIKACLUB-a sretan Božić u krugu obitelji i prijatelja i Novu godinu ispunjenu dobrim vijestima!

Redakcija portala LIKACLUB

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close