VijestiGrad ZagrebScena

Srednjoškolke iz Zagreba napravile spot za novu Adastrinu pjesmu

Pred nekoliko je dana izašao novi spot za Adastrinu pjesmu ‘Čuo sam da pričaju’. Pjesma je dio njihova trećeg studijskog albuma ‘Katarza’, a tekst je napisao Jerko Marić.Pjesma je, kaže Jerko, nastala tako da je zamišljao kako trebala izgledati idealna ljubav i poručuje da ne treba gubiti nadu za pravu ljubav. Spot prikazuje da postoje zdrave veze, ali i da mnoge veze mogu krenuti u potpuno krivom i tragičnom smjeru.

Da obiteljsko nasilje, nasilje među mladima i nasilje među ženama ne smijemo prešućivati i zatvarati oči pred njim, prepoznale su i učenice Graditeljsko-tehničke škole u Zagrebu koje su napisale scenarij za spot Adastrine pjesme ‘Čuo sam da pričaju’. Sve je krenulo od koncerta Adastre koji je održan u školi. Učenice škole su dan nakon koncerta napravile uradak na temu ‘Protiv nasilja među mladima’.

“Ideja je nastala kada smo morali obraditi tu temu nasilja. Odlučile smo se za nasilje nad ženama jer smatramo da ta vrsta nasilje nije dovoljno ozbiljno shvaćena”, rekla nam je jedna od scenaristica spota i glumica u istom, Anna Maria.

Frontmenu grupe Adastra, Jeronimu Mariću se njIhov uradak svidio, te im se javio za suradnju.

“Kada sam vidio kratki filmić ponudio sam im da naprave kompletni scenarij za naš novi spot i one su vrlo rado prihvatile izazov. Sve je ispalo fantastično”, rekao je Jerko Marić, a piše u opisu videa na YouTube kanalu Croatie Records.

Scenarij spota potpisuju učenice Anna Maria Rossi, Ivana Ričko, koje i glume u spotu te Dorotea Oštarčević i Karla Požarić, a za režiju i montažu pobrinuo se sam pjevač.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: srednja.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close