Scena

Sve je spremno za Slavonija Fest CMC 200 u Slavonskom Brodu!

Festival Slavonija Fest CMC 200 u organizaciji CMC Televizije, Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda održat će se u Tvrđavi Brod, 25. i 26. kolovoza.


Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg izdanja recept i ove godine ostaje isti. Prvi dan festivala, u petak 25.kolovoza, čini obnovljeni Rock maraton, a u subotu 26. kolovoza u festivalskom dijelu zasvirat će 10 izvođača pop rock izričaja i predstaviti nove pjesme, nakon čega slijedi koncertni nastup regionalnih koncertnih atrakcija.

Headlineri Rock maratona su: Jurica Pađen & Aerodrom i Teška industrija dok festivalski lineup čine: Bang Bang, Fluentes, Flyer, Jurica Pađen & Aerodrom, Markiz, Nola, Teška industrija, Zemlja gruva, Bobo i Brodsky. Nakon njih koncert u Tvrđavi održat će Opća Opasnost i Jura Stublić i Film.

Više o festivalu doznajte OVDJE

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Slavonija Fest

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close