Turizam

U Splitu se gradi poduzetnički centar specijaliziran za turizam

Okrugli stol s temom “Poduzetnički centar za nove tehnologije u turizmu”, održan je 2. ožujka u okviru 22. međunarodnog sajma GAST 2017. u Konferencijskoj dvorani Spaladium arene.


Na skupu, na kojem su sudjelovali relevntni stručnjaci u području IT sektora, turizma i poduzetništva, zaključeno je kako na ovom području, na kojem je turizam jedna od glavnih i jedina rastuća gospodarska grana, postoji potreba za osnivanjem specijaliziranog poduzetničkog centra ( PC ) za nove tehnologije u turizmukoji bi doprinio razvoju novih tehnologija kao važnog elementa u podizanju kvalitete turističke ponude.

Okrugli stol je otvorila Ivana Prodan, direktorica Poduzetničkog potpornog centra d.o.o. “Start Dalmacija Up” koja je ukazala na važnost PC kao mjesta koje će mladim poduzetnicima iz IT sektora osigurati mentorstvo u poslovanju, prostor u kojem će poslovati te visokotehnološku opremu koja im je neophodna, a kao početnicima teško dostupna. Prodan očekuje da bi centar mogao početi djelovati upravo na taj način ukoliko dobije sredstva na natječaju Poduzetnička infrastruktura te je istodobno najavila daljnji razvoj centra koji će biti otvoren svim poduzetnicima početnicima, poduzetnicima u turizmu i IT-u te svima onima koji su zainteresirani za primjenu novih tehnologija u svim segmentima poslovanja. – piše hrturizam.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: hrturizam.hr | Foto: gastfair.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close